Terreng
sykkelskole
våren 2020

kom.lek.og.ha.det.gøy

Dager
Hours
Minutes
Seconds
Velkommen til terrengsykkelskolen!

Dato:

15.april-20.juni
kl. 18.00

Beherske sykkelen i terrenget

Smaalenene SKs terrengsykkelskole byr på  spennende og lærerike treningskvelder med  terrengsykling ved Akimhallen for gutter og jenter i alderen 10-17 år. Terrengsykkelskolen tar for seg det grunnleggende innenfor terrengsykling.
Mestring og progresjon er hovedfokus gjennom hele vårens program.

Treningen passer for alle uansett ferdigheter. Vi setter sammen grupper som tar hensyn til dine tekniske ferdigheter, alder, osv. Det vil bli egne jente- og guttegrupper på 10-15 personer.

Vi benytter det flotte stinettverket ved Askimhallen og områdene i og rundt lysløypa. Vi tilbyr egen Pump track, en bygd sykkelløype på flatmark med kuler, hopp og doserte svinger. Der er det også ferdighetsanlegg som inneholder de elementer terrengsyklister kan forvente å møte i ritt. I tillegg har vi innhentet gode trenere med lang erfaring innen trening av barn og ungdom.

Sted: Askim stadion

Møt opp ved pumptrackbanen ved Askim stadion onsdager klokken 18.00

video fra forrige år:

Start video

skolen er ledet av:

Benny Adolfsen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Om Smaalenene Sykkelklubb

Smaalenene sykkelklubb er klubben i hjertet av Indre Østfold. Vi er en breddeklubb med spesiell satsing mot aktiviteter for barn og ungdom. Vi kan tilby deg et godt treningsmiljø, med dyktige og erfarne trenere. I tillegg tilbyr vi et godt konkurransemiljø for de som ønsker å konkurrere både nasjonalt og internasjonalt.

Bli medlem i vår fantastiske klubb du også!

Påmelding til terrengsykkelskolen 2020

Terrengsykkelskolen er en rekrutteringsarena for barn og ungdom mellom 10 og 17 år. Vi stiller med erfarne trenere og du tar med deg sykkelen din (terreng), om du mangler sykkel, så har vi et bergrenset antall til utlån.

Meld deg på i dag og bli med å ha det gøy på sykkelen!