Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Smaalenene Rundt 2020

Dager
Hours
Minutes
Seconds
Velkommen igjen i 2021
Parkering + Start/Mål:

Scandic Brennemoen, Brennemoveien 20, 1859 Slitu

Sekretæriat:

Scandic Brennemoen, Brennemoveien 20, 1859 Slitu fra klokken 8.30

Garderobe:

Klubbhuset til Slitu IL, ca 200 meter fra parkeringsplassen til Biltema

Løypa:

Løypa er ca 84,6 km, og går i lettkupert terreng på lite trafikkerte veier.

Grunnet skjerpede regler for arrangering av ritt har vi blitt nødt til å gjøre om på løypa. Store endringene er start/mål er flyttet tilbake til Slitu, løypa blir ca 1,2 mil kortere og den går motsatt vei av tidligere år.

Start og mål er som nevnt tilbake på Slitu, men selve start/målstreken er flyttet ett par hundere meter.

Det vil bli kjørt Master de første kilometrene gjennom rundkjøringen ved Momarkedet og gjennom de to rundkjøringene over E18 på riksvei 22 mot Lillestrøm.

Rutene videre følger Riksvei 22 gjennom Skjønhaug og Båstad før det etter ca 26 km svinges av til høyre på FV 227/226 gjennom Krokedalen.

Løypa går videre gjennom Hemnes, videre langs RV125 og RV123 gjennom Havnås og til Ramstad. Deretter til høyre langs gamle E18 til Momarkedet igjen og så er det siste innspurt mot mål.

Turklassen :

Første pulje får start klokken 10:00, det vil være 5 minutter mellom hver pulje som sendes ut. Første pulje har beregnet sluttid på 2:30-2:45, andre pulje er beregnet til å bruke 2:45-3:00, siste TUR pulje er beregnet til 3:00-3:20. Hver pulje sendes ut uten følgebil. Vakter står utplassert for å hjelpe til i

trafikken. Normale trafikkregler gjelder for rittet. INGEN VEIER ER STENGTE. Det vil bli en oppsamlingsbil som kjører etter siste pulje.

Antall ryttere per pulje er satt til 80 stk av hensyn til sikkerheten. Det er selvseeding og vi ber alle om å stikke fingeren i jorda ved påmelding slik at dere havner i riktig pulje. Av erfaring er det størst trykk på å få plass pulje 1 når det nærmer seg rittetdatoen, så vær tidlig ute med påmeldingen for å sikre deg plass i puljen.

Smaalenene Sykkelklubb forbeholder seg retten til å flytte påmeldte ryttere mellom puljene dersom vi mistenker ryttere har meldt seg på i feil pulje, dette vil da bli kommunisert rytter det gjelder i forkant.

Det vil bli utvidet med flere puljer hvis de 3 første blir fulltegnet.

Tidtaking:

Smaalenene Rundt har tidtaking med Quick timing. Rytterne får startnummer med pålimt chip (dette skal ikke leveres inn igjen.) Vi presiserer at tidtaking på samtlige deltakere er et forsøk på å yte ekstra service. Feil inntreffer dessverre fra tid til annen og således godtar klubben GPS spor for å korrigere tiden til de som ønsker korrekt tid.

Generelt:

Smaalenene Rundt arrangeres i tråd med Reglement for turritt landevei. FØLGEBIL ER IKKE TILLATT! Normale trafikkregler gjelder for rittet. INGEN VEIER ER STENGTE

Startkontigent / Påmelding:

Pris t.o.m 26/4: 400,-
Pris lørdag 27/4 og etteranmelding ved rittstart: 600,-

Premiering

1,2 og 3 plass i hver startpulje vil få overrakt blomster etter rittet. Ingen premier utover dette.

Mat/drikke

Gratis cola, kaffe, bananer og boller til alle ryttere etter målgang.

Ritt leder:

Samir Tawfiq, smaalenenesk@hotmail.com, tlf 900 12 549

Bilder fra Instagram #smaalenenerundt