Treningssamling i Danmark 2020

Fjorårets treningssamling i Danmark ble en braksuksess både på det fysiske- og sosiale planet. Samlingen kom til gjennom et initiativ fra Smaalenene Sykkelklubb i samarbeide med utøvere og foreldre fra tilsammen 7 forskjellige klubber fra Østfold, Vestfold og Oslo.

Da vi er veldig få aktive ungdom i vår egen klubb, søkte vi et trenings samarbeid med andre klubber for å styrke det sosiale aspektet ved det å trene og drive idrett. Som voksne opplevde vi at barn og ungdom trente, lekte og hygget seg sammen på tvers av klubber, kjønn og alder. Resultatet av det sosiale aspektet kunne ikke blitt bedre, og vi var knapt nok hjemme før vi hørte at barna allerede gledet seg til neste års samling.

Når vi møttes på ritt senere i sesongen, hadde vi knapt nok rukket å parkere, før barna var ute av bilen og lette etter vennene sine. Det var rett og slett rørende å se at samlingen hadde så fantastiske ettervirkninger.

I fjor høst loddet vi stemningen blant de som hadde vært med, og lurte på om det var interesse for å få til en samling i år også. Alle som var med i fjor ville bli med i år også. I tillegg har det kommet på noen flere, så i år ser det ut til at vi blir ca. 50 personer tilsammen. Av disse er 25 ungdom mellom 10 og 17 år. Ekstra morsomt er det at Tønsberg CK Elite vil være med og bo sammen med oss i år.

I fjor reiste vi med bussen til Hans-Bjørn, men den overlevde dessverre ikke siste EU-kontroll :-(. Bussen var med på å gjøre turen ekstra flott, da barna hadde det sosialt på reisen til og fra, men også før og etter ritt. Bussen ble et samlingssted for de unge, hvor de spilte kort, hørte på musikk og skravlet og lo. Slik var det mye av sesongen også, da vi benyttet oss av bussen så mye som mulig. Det var mye latter og moro i den gamle bussen – gode minner!

I og med at den fine bussen til Hans-Bjørn måtte pensjoneres, så har vi et inderlig ønske om at klubben kan gå til innkjøp av en 9-seter til felles transport på samlinger og ritt. Vi vet at det er en stor investering for klubben, men jeg kan forsikre dere om at det vil bli verdsatt, og at det vil skapes minner som for mange varer livet ut.

Vi takker styret og klubben vår for at de tar så godt vare på oss! Vi ser frem til samlingen i Danmark mellom 4.-og 13 april 2020.

Ungdomsgruppa

Legg igjen en kommentar