Herman nr.8 i Grenland Petit Prix

Herman endte på en sterk 8.plass i Grenland Petit Prix i helgen, og ble dermen beste 13 åring i klassen M13-14.
Herman spurter inn på bakketempoen opp Korketrekkeren på gamle E18 mot Porsgrunn.

I helgen var det duket for nok et etapperitt for ungdom. For Smaalenene Sykkelklubb stilte Herman Sander Bjerke Adolfsen som eneste deltaker i prestisjefylte Grenland Petit Prix. Lørdag skulle deltakerne sykle to etapper; en fellsstart og en bakketempo. Søndag skulle det hele gjøres opp med en hard tempo på 11,8 kilomenter.

I klasse M13-14 stilte alle de beste i landet, så det lå an til et skikkelig oppgjør i sesongens nest siste ritt. Deltakerne skulle konkurrere gjennom tre etapper. Første etappe var en fellesstart hvor de skulle sykle 10 runder i en knalltøff løype på 3,2 kilometer med 57 høydemeter pr. runde. Herman var blant de som dominerte i rittet, og ved flere anledninger dro han feltet opp løypas lange bakke. Herman var med i tetgruppen på 15 mann og spurtet seg inn til en fin 8.plass og nest beste 13 åring.

Andre etappe var en Bakketempo. Herman holdt på å komme for sent til start, og var meget stresset når starten gikk. Dette gjorde seg utslag på resultatlisten, og bakkesterke Herman endte på en 17.plass av 35 deltakere i klassen, noe han ikke var sørlig fornøyd med. Den sterke syklingen på fellesstarten gjorde allikevel at han behold en 10.plass sammenlagt etter to etapper.

Søndag morgen skulle det sykles tempo, og Herman var klar for revansj etter en skuffende bakketempo. Forberedelsene gikk bedre denne gangen og Herman stilte godt forberedt til start. Revansjelysten og de gode forberedelsene gav gode resultater og Herman syklet seg inn til en flott 10. plass på tempoen, og igjen ble han kun slått av en 13-åring og ble nest best i sin aldersklasse. Med det så avanserte han til en 8.plass sammenlagt, og ble dermed beste 13åring i konkurransen.

Gratulerer med fantastisk sykling Herman!

Legg igjen en kommentar