3 Smaalenene ryttere klare for U6

I dag reiser 3 ryttere fra Smaalenene Sykkelklubb til Tidaholm for å delta i den 43de utgaven av U6. U6 er et ritt som består av 6 etapper som går over 6 dager, fra mandag 8.juli til lørdag 13.juli . Etappene består av en prolog, 3 fellesstarter, 1 gateritt og 1 tempoetappe. De tre rytterne fra Smaalenene SK er Trym Bjørner Westegaard Holther, Helene Sofie Bjerke Adolfsen og Herman Sander Bjerke Adolfsen.

Trym stiller på startstreken i klassen P15-16 sammen med 120 ryttere fra mange forskjellige nasjoner. Med mange gode resultater tidligere i sesongen, blir det spennende å se hva Trym kan få til i dette rittet. Dersom han sykler bra og ikke taper for mye tid på fellesstartene, vil han kunne oppnå et godt sammenlagtresultat. U6 avsluttes nemlig med en litt lengre tempo på ca. 14 kilometer, noe Trym behersker bedre enn de fleste.

Helene stiller i klassen F10-12 sammen med 20 ryttere fra forskjellige nasjoner. Helene har syklet mange ritt i år, men gleder seg spesielt til U6. Hun satser på å gjøre det bra i dette rittet og håper på en topp 10 plassering, men deltar først og fremst for å lære og få erfaringer. Helene synes det er veldig morsomt med gateritt, og ser frem til torsdagens gateritt.

Herman skal sykle i klassen P13-14 sammen med 74 ryttere fra mange forskjellige nasjoner. Herman sykler sitt 3de U6 og har således allerede fått erfaring med ritt på denne størrelsen. I fjor var han eldst i klassen sin, og fikk en 7de plass sammenlagt, noe som var over all forventning. I år er han yngst i en meget tøff klasse og han har derfor ikke så store forventninger til noen toppresultater. Herman er uansett kjent for å trå hardt og gå «all inn» på alle sine starter, så han vil garantert gi alt han har for et godt resultat.

Vi ønsker Trym, Helene og Herman lykke til i U6!

Legg igjen en kommentar