Stjernetråkken 2019

7. April 2019 arrangerte Fredrikstad Sykkelklubb fellesstarten Stjernetråkken 2019

Smaalenene SK stilte med Herman S. Adolfsen – M 13/14 og Trym Bjørner W. Holter – M15/16.

Herman og Trym startet sammen med;

M 13/14                               7 stk

M 15/16                               30 stk

K Junior/Senior                12 stk

Herman skulle sykle 1 runde på 25,2 km. Da han er yngst i sin klasse synes han at det var hardt å starte samtidig som M 15/16 og K Junior og Senior. M 15/16 satte stor fart umiddelbart etter start, og det gikk for fort for Herman så han og flere andre mistet feltet før Hankøbakken. Herman fant sin plass i en liten gruppe hvor de klarte å holde bra fart og han kom på 5. plass ca. 6 min etter vinner i M 13/14.

Trym skulle sykle 3 runder à 25,2 km. Han kjørte sterkt fra start og var i front av feltet under hele rittet. På siste runde fikk Trym og Fredrik Fjærli fra Asker CK en liten luke til feltet, Trym startet spurten, men Asker-rytteren ble litt for sterk i avslutningen så Trym måtte ta til takke med en flott 2. plass.

Med sterk kjøring underveis er 2. plass absolutt godkjent i sesongdebuten.

Det blir spennene å følge våre ungdommer videre i sesongen. Neste ritt blir i Danmark 20-22 april, hvor følgene ryttere stiller til start:

Helen S. Adolfsen                           K 11/12

Even A. Kolshus Karlsen                M 13/14

Herman S. Adolfsen                       M 13/14

Trym Bjørner W. Holter                M 15/16

Mysen jenta Martine B. Sundby – 21 år – som sykler for osloklubben Frøy, hadde sin sesongstart på Stjernetråkken arrangert av Fredrikstad Sykkelklubb 7. April 2019.

Martine skulle sykle 3 runder à 25,2 km og startet sammen med;

M 13/14                               7 stk

M 15/16                               30 stk

K Junior/Senior                12 stk

Martine var fra starten av godt med og langt fremme i feltet. Da feltet kom til Hankøbakken første gangen, ble et kjørt hardt og feltet sprakk opp og delte seg i flere grupper. Over bakketoppen samlet det seg ett nytt hovedfelt med flere grupper bak og Martine etablerer seg i en gruppe med 3 andre damer.

I andre runde opp Hankøbakken syklet Martine sterkt og 2 av damene i følge måtte slippe følget. Siste runde kjørte Martine sterkt og tok innpå 3 av damene i front. Martine avsluttet rittet med en spurt som hun vant og det ble en 5. plass totalt ca. 1 min etter 2. plassen.

Legg igjen en kommentar