Ronde van Vestkant

Til helgen går Ronde van Vestkant av stabelen, og Smaalenene SK stiller med følgende ryttere til start: Herman Sander Bjerke Adolfsen Klasse M-11/12Mats Lund Sjøen – Klasse M-13/14August Skjolden – klasse M-15/16Trym Bjørner Westgaard Holther – Klasse M-15/16 Helgen 3. til 5. august 2018 arrangerer Bærum og Omegn Cykleklubb (BOC) rittet Ronde van Vestkant for syvende gang. Flere ritt arrangeres både på Rykkinn og Spikkestad, og samlet vil det være nær 600 ryttere som stiller til start på rittene. Ronde van Vestkant er et rittilbud for aktive ryttere fra 10 år til senior. Her får vi blant annet se mange…

Til helgen går Ronde van Vestkant av stabelen, og Smaalenene SK stiller med følgende ryttere til start:

Herman Sander Bjerke Adolfsen Klasse M-11/12
Mats Lund Sjøen – Klasse M-13/14
August Skjolden – klasse M-15/16
Trym Bjørner Westgaard Holther – Klasse M-15/16

Helgen 3. til 5. august 2018 arrangerer Bærum og Omegn Cykleklubb (BOC) rittet Ronde van Vestkant for syvende gang. Flere ritt arrangeres både på Rykkinn og Spikkestad, og samlet vil det være nær 600 ryttere som stiller til start på rittene.

Ronde van Vestkant er et rittilbud for aktive ryttere fra 10 år til senior. Her får vi blant annet se mange av de som trolig vil utgjøre neste generasjon toppryttere. BOC håper derfor mange tar turen ut til løypene for å heie og skape god stemning.
«Jeg vil spesielt oppfordre folk i Spikkestad til å komme å se løpene som arrangeres i Gullhaugkleiva og langs Gamle Drammensbanen. Det blir garantert spektakulært!», sier Bjørnar Volden, rittleder og styremedlem i BOC.
Ritthelgens arrangementer
Ronde van Vestkant starter fredag 3. august med RvV Spikkestadsprinten som foregår fra Hyggen til Spikkestad. Her blir det kjørt individuelt temporitt og lagtempo.
Lørdag 4. august arrangeres RvV Spikkestadrunden med start og målgang fra Spikkestad torg. RvV Spikkestadrunden inngår også i Norgescupen, og er en nyvinning i rittsammenheng. Deler av rittet vil altså foregå på grustraseen til den Gamle Drammensbanen, inspirert av kontinentale ritt der grusveier inngår som et spennende element i flere landeveisritt.
Søndag 5. august avsluttes ritthelgen med den tradisjonelle Rykkinnrunden, med start og målgang ved Gommerudbanen.
Redusert fremkommelighet
I forbindelse med rittene vil det være utplassert løypevakter og politi, og det vil være redusert fremkommelighet og midlertidig sperringer av enkelte veier mens rittet pågår. Dette gjelder spesielt lørdag 4. august mellom klokken 09 og 16.
«Vi håper og tror trafikanter viser hensyn og forståelse for dette. Til gjengjeld kan vi tilby mye gratis underholdning», sier rittleder Bjørnar Volden.
Om Bærum og Omegn Cyckleklubb (BOC)
BOC er en av landets største sykkelklubber med 920 medlemmer, og tilbyr organiserte aktiviteter for mosjonister og konkurranseutøvere i alle aldre på landevei, cyclocross, terreng og BMX. Blant medlemmene har vi alt fra barn i tidlig skolealder som sykler BMX via eliteutøvere som sykler internasjonale ritt både på landevei og i terreng og til 70-åringer som sykler Trondheim-Oslo og Birkebeinerrittet. Klubben ble etablert i 1968, og fyller 50 år i 2018.
Mer informasjon på www.baerumock.no/ronde
Kontaktpersoner for media både før og under RvV:
Bjørnar Volden, rittleder, tlf. 489 93 757
Jørn Bremtun, presseansvarlig RvV, tlf. 922 09 735