Nordisk Mesterskap for Masters

Frank Robert Nilsen er den eneste deltakeren fra Smaalenene SK i årets Nordisk Mesterskap for Masters. Noe av forklaringen på lav deltakelse fra Smaalenene SK, ligger nok i at Grenserittet også arrangeres denne helgen. Uansett ønsker vi Frank Robert lykke til med sin tempo på lørdagen. Kjør hardt! Frank Robert starter lørdag 04.08.2018 klokken 12.38.00 i Ås – Det er lov til å reise ut og heie på han 🙂 Velkommen til temporittet i Nordisk mesterskap i Masters All informasjon om rittet skal ligge på nettsiden http://nordisk2018.froy.no/. Her har du en oppsummering av de viktigste punktene. Startlister Første deltaker starter…

Frank Robert Nilsen er den eneste deltakeren fra Smaalenene SK i årets Nordisk Mesterskap for Masters. Noe av forklaringen på lav deltakelse fra Smaalenene SK, ligger nok i at Grenserittet også arrangeres denne helgen.

Uansett ønsker vi Frank Robert lykke til med sin tempo på lørdagen. Kjør hardt!

Frank Robert starter lørdag 04.08.2018 klokken 12.38.00 i Ås – Det er lov til å reise ut og heie på han 🙂

Velkommen til temporittet i Nordisk mesterskap i Masters

All informasjon om rittet skal ligge på nettsiden http://nordisk2018.froy.no/. Her har du en oppsummering av de viktigste punktene.

Startlister Første deltaker starter 10.01, og siste deltaker 13.01. Du finner startlistene via denne lenken. Merk at det er gjort et par justeringer på startlistene på grunn av feil ved påmelding. Ingen har fått ny starttid dersom de ikke er varslet om det.

Trase Starten på temporitet er flyttet noen hundre meter fra opprinnelig start, bort til arenaen ved Åshallen Dette er gjort for å lette trafikkavviklingen og startprosedyrene.

Løypa er morsom, lettkupert og til tider teknisk krevende. Et par steder er veien relativt smal, så holdt til høyre. Vi gjør også oppmerksom på en kort, men bratt bakke etter ca 21 km.

Veien er åpen for annen trafikk. En del av traseen på ca 4.5 kilometer i begge retninger er stengt for gjennomkjøring. Det gjøres for å øke sikkerheten ytterligere der traseen er mest teknisk krevende.
Løypa går i meget stor grad på veier med lite trafikk.
Du finner mer info om traseen her.

Målgang Målgang for løypa er ca to kilometer fra arenaen. Når du har gått i mål fortsetter du videre ned til arenaen i rolig hastighet. Her vil det være tidtakingsservice, servering av drikke og salg. Det er garderober og toalett ved arenaen.

Sykkelkontroll Det er kontroll av syklene før start. Du kan også sjekke sykkelen på ritthotellet Quality Hotel
Entry fredag kveld etterlagledermøtyet , men den må likevel godkjennes før start. Du må møte for sykkelkontroll senest 5 minutter før start. Deretter blir du ledet inn i startslusesn

Startnummer og brikker Du skal bruke ett ryggnummer. I tillegg får du tidtakerbrikke som du skal feste på hjelmen. Hvordan du fester tidtakerbrikken finner du beskrivelse av på baksiden av ryggnummeret.

Sekretariat Sekretariatet er åpent fredag 3. august fra 17.00 til 20.00 på Quality Entry Hotel på Mastemyr, og lørdag 4. august klokken 08.00 til 11.00 på arenaen. Vi anbefaler alle å hente startnummeret fredag kveld. Det må uansett hentes senest en time før din start.

Lagledermøte Lagledermøtet avholdes fredag 3. august klokken 18.00, på Quality Hotell Entry på Mastemyr.

Premieutdeling Premieutdelingen skjer lørdag 4. august klokken 18.30, i forbindelse av banketten på Quality Hotel Entry. Det er mulig å komme på premieseremonien uten at du er påmeldt banketten.
Ønsker du å være med på banketten har arrangøren et begrenset antall billetter til salgs i sekretariatet. Det samme gjelder sykkelbuffeten fredag kveld.

Lykke til lørdag Jørn Michalsen,