U6 Cycle Tour

Hei! 9.-15. juli går U6 Cycle Tour av stabelen. Dette er det største etapperittet for ungdom i norden, hvor det sykles seks etapper over like mange dager. Rittet har klasser fra 10år og oppover. Alle store syklister har syklet dette rittet, inkludert Sondre Holst Enger og Kristoffer Skjerping. Vi har fått et reisebudsjett fra klubben på 15.000kroner, og pengene kommer til å gå til å dekke leie av et hus i Tidaholm. Klubben dekker også påmeldingsavgift. Disse skal være med: Trym Bjørner Westgaard Holther m/familie August Skjolden m/familie Herman og Helene Bjerke Adolfsen m/familie Dette blir en sosial og flott…

Hei! 9.-15. juli går U6 Cycle Tour av stabelen. Dette er det største etapperittet for ungdom i norden, hvor det sykles seks etapper over like mange dager. Rittet har klasser fra 10år og oppover. Alle store syklister har syklet dette rittet, inkludert Sondre Holst Enger og Kristoffer Skjerping.

Vi har fått et reisebudsjett fra klubben på 15.000kroner, og pengene kommer til å gå til å dekke leie av et hus i Tidaholm. Klubben dekker også påmeldingsavgift.

Disse skal være med:

Trym Bjørner Westgaard Holther m/familie
August Skjolden m/familie
Herman og Helene Bjerke Adolfsen m/familie

Dette blir en sosial og flott tur, meld din interesse om du vil være med!
Link med mer informasjon om selve rittet her: http://motionsloppet.se/u6-cycle-tour1/u6-cycle-tour-invitation